Ridderheimsrapporten

Trender till 2020

Matarenan förändras

Mat och matkultur blir viktigare för stora delar av samhället. De blir allt tydligare markörer för vilka vi är – och vilka vi vill vara. Bland annat har matens fokus flyttats från att smaka gott till att göra gott. Det äkta och naturliga dominerar fortfarande, men det får konkurrens av intresset för framtiden. Och det är en framtid där mat blir större allvar.
 
Allt detta finns med i den femte upplagan av Ridderheimsrapporten – en global trendspaning på 130 sidor om hur vi handlar, lagar och äter i framtiden.

Godare än gott

Matens roll idag och imorgon

Framtidens trender

Bakterier, buljong & mycket mer

Vi har gjort spaningar i världens främsta metropoler och diskuterat stora frågor med tongivande branschpersoner. Vi har gallrat bland hundratals trender och handplockat de hetaste. Utifrån dem har fyra fullmatade kapitel tagit form. Här får du litet smakprov.

Typerna som styr framtiden
Revolutionen har bara börjat
Maten är den nya kulturscenen
Gott om välgörande nyheter

Så gick det till

Expertpanelen filosoferar

Expertpanelen filosoferar

Vi bjöd in till en workshop med fokus på framtidens mat. På agendan fanns de stora frågorna som vi kommer att tvingas besvara inom kort. Och på gästlistan fanns många av branschens mest tongivande personligheter – från kockar och professorer till chefer och entreprenörer. Här serverar vi några av de tänkvärda tankarna från dagen.

Köp boken

Fyll i formuläret

Här kan du köpa Ridderheimsrapporten nr. 5 eller kontakta oss om du har några frågor kring den.BETALNING OCH LEVERANS
Boken kostar 199:- inklusive moms och frakt för enskilt exemplar inom Sverige. Därutöver tillkommer frakt. Betalning sker mot faktura. För mer information om Ridderheimsrapporten, föreläsningsförfrågningar eller engelsk version, kontakta oss gärna på info@ridderheims.se.

 
 
 
 
 
  

Tack för din beställning

 
Till toppen av sidan
Till toppen av sidan